Екипът от професионални фотографи на Dakov Studio

 Здравейте! Щом сте тук, най – вероятно търсите екип от професионалисти да заснемат един от най – специалните дни във Вашия живот? Няма да ви отекчаваме с много информация за това кои сме ние, какъв опит имаме и прочие. Ще оставим снимките ни да говорят вместо нас. За нас е по – важно да се докоснете до нас като хора и да разберете какво е отношението ни към всеки сватбен ден и всяка двойка гласувала ни доверие! 

И все пак, кои сме ние? Екипът ни се състои от Мария и Даниел Дакови – щастливо женени и Румен Бадев – също щастливо женен . Животът ни събра и ни държи денонощно заедно покрай една от най – големите ни страсти – фотографията. 

Dakov Studio, това е нашата сбъдната мечта. Колко от нас работят това, което обожават да правят? Колко от нас имат възможността да карат хората да се усмихват и да създават скъпи спомени за поколения напред? Колко от нас има възможността да създават нови приятелства със своите клиенти всеки ден? С отварянето на вратите на нашето студио, ние Мария и Даниел Дакови – професионални фотографи, започнахме не просто работа, ние започнахме да градим нашия вълшебен свят на красота, доброта и всекидневни срещи с прекрасни хора!

Какво друго ни дава фотографията, тя ни среща с много различни двойки всяка година. През годините, трупайки своя опит, сме изградили стил на снимане, до който можете да се докоснете тук. Хубаво е да разгледате цялостната работа на един фотограф, за да придобиете представа какво всъщност да очаквате от него. За нас е важно всеки емоционален момент от сватбеният Ви ден да бъде хванат и отразен подобаващо. Сватбената фотография може да увековечи най-тържествените ви моменти, като запази завинаги усмивките, вашите влюбени погледи, щастието на най-близките хора. За целта екипът ни се състои от двама професионални фотографа Даниел и Румен, които имат над 10 годишен опит в отразяването на сватбени тържества и Мария, слагаща финални щрихи на изображенията чрез професионална художествена обработка .

Радвамe се, че можем да запазим красивите, нежни и неповторими моменти на младоженците в сватбения им ден… почти завинаги.
За да си сватбен фотограф не е достатъчно просто да имаш добър фотоапарат и визитки с твоето име. За съжаление професията „фотограф“ доста се пренебрегва напоследък. 

Как се чувстват според вас младоженците на своя сватбен ден? Специално, нали. Тези невероятно вълнуващи мигове се помнят за цял живот, а емоциите ни владеят дълго след заветното „Да“.  За да запазим това специално усещане и спомените живи обаче, нужно е те да бъдат съхранени на лента. 
Разбира се, всичко зависи от човека зад обектива, от неговите умения и усет. Той е онзи вълшебник, който може да спре времето на първата брачна целувка или да улови почти невидимите за окото частици любов.

Подготовката за Сватбения ден преминава като цяло в  решаването на редица задачи, свързани с организирането на един необикновен празник. Не пропускайте обаче да се свържете със сватбен фотограф, навреме. Той ще разкаже вашата  приказна история в снимки. Те дълго време ще Ви припомнят за най-голямото събитие – началото на вашия съвместен живот. Затова не правете компромис с избора на своя фотограф. Той е професионалист, на когото младоженците залагат много. Той е техният шанс да имат прекрасни снимки на още по – прекрасните си сватбени моменти, запечатани за следващите поколения. Снимки от цели сватбени тържества можете да видите тук .

Ние в Даков Студио с удоволствие ще  ви помогнем да изберете екип от професионалисти, които да работят в синхрон за вашето незабравимо тържество. Най – лесно можете да се свържете с нас на посочените в „Контакти“ телефонни номера или чрез контактната форма.

Сватбената фотография не се случва от само себе си – тук са включени грижа и внимание към детайла, както и щипка магия, разбира се. Целта е вие да сте щастливи с вашия сватбен албум не просто в момента, а и след 10 или 20 години. Когато видим развълнувани от своите фотографии младоженци, тогава разбираме, че работата ни си е струвала.

Сватбената фотография се нуждае от вдъхновение, идеи, креативност, смелост, нестандартно виждане, отговорност, организираност. Ние чудесно разбираме това и се водим от мисията ни да направим сватбеният ви ден незабравим!

Всеки сватбен ден е уникален и неповторим, същото важи и за снимките, които го запазват във времето. Подходът на заснемане не може да бъде еднакъв и предварително синтезиран, моментите се редуват и всеки един има своя чар. Сватбеният фотограф просто улавя най-хубавите. И ги поднася на щастливите влюбени. А това значи толкова много.

В какво сме добри

 

В заключение

Всичко може да бъде направено по-добре, отколкото е правено до момента!

Това е максимата към която се придържаме всеки ден и се стараем да ставаме все по – добри и по – добри ! Вие решавате дали да ни се доверите, ние обещаваме да вложим всички знания, умения и цялото си сърце за постигане на блестящи резултати!

Благодарим, че стигнахте до тук! Ако все още не сте се запознали с нашата работа можете да го направите тук.