КОЛЕДНИ ФОТОСЕСИИ 2017 г.

На най – често задаваният въпрос напоследък : “Ще правите ли Коледни фотосесии тази година? ” Нашият отговор : “Коледни фотосесии ще има и в Даков Студио
ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ : 13.11.2017 г. – 19.12.2017 г.

Записването на часове става единствено по телефона или чрез съобщение. Консултации относно визии се правят по време на телефонния ни разговор.

 

Място на провеждане на фотосесиите : “Даков Студио” Адрес : гр.Пловдив, ул. Иван Вазов №25 (над бившето заведение “Берьозка”), тел.: +359 886 861 863
Фотографи : Мария и Даниел Дакови

Всяка година в Даков Студио, Коледните декори са стилни, изчистени и много уютни. И тази година няма да изневерим на стила си и сме подготвили НОВИ красиви декори за всички малчугани и техните родители.Ще имате възможност да избирате между различните ни предложения за Коледа 2017:

 

Фотосесия “Домашен уют” – ВАРИАНТ  1

 

Пакетът е валиден за едно семейство и деца от едно семейство (братовчеди, приятели и т.н. се броят за отделни семейства). Ако искате общи снимки – запазете два поредни часа.

ЦЕНА НА ФОТОСЕСИЯТА :

15 кадъра – 130 лв. времетраене на фотосесията – 1 час и 30 минути
30 кадъра – 160 лв. времетраене на фотосесията – 1 час и 30 минути
40 кадъра – 200 лв. времетраене на фотосесията – 2 часа

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
1. Обработка на всички кадри според избрания пакет
2. Всички кадри от избрания пакет, разпечатани на хартиен носител във формат 10/15.
3. Запис на всички кадри на диск с персонализирана кутийка
Снима се на два декора – в бяла гама и бежаво – кафява гама изцяло изградени от реални предмети! Студиото рзполага с дрехи за децата и мамите, които могат да бъдат използвани при желание от Ваша страна!

 

Фотосесия “Коледа 2017” ВАРИАНТ  2

Пакетът е валиден за деца от едно семейство (братовчеди, приятели и т.н. се броят за отделни семейства). Ако искате общи снимки – запазете два поредни часа.

ЦЕНА НА ФОТОСЕСИЯТА :

5 кадъра – 50 лв. времетраене на фотосесията – 40 мин.
10 кадъра – 80 лв. времетраене на фотосесията – 1 час
15 кадъра – 100 лв. времетраене на фотосесията – 1 час
Цена за допълнително избран кадър: 6 лв./брой

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
1.Обработка на всички кадри, според избрания пакет
2. Всички кадри от избрания пакет, разпечатани на хартиен носител във формат 10/15.
Снима се на два декора, които са изградени посредством винили и реални предмети! Студиото рзполага с дрехи за децата, които могат да бъдат използвани при желание от Ваша страна!

ВАЖНО!

Моля да обърнете внимание, че времето определено за фотосесията по време на Коледните фотосесии е ограничено поради големия интерес! Бъдете точни, тъй като закъснение от Ваша страна би объркало целия график за деня, а това е недопустимо. Искаме да сме максимално коректни с всичките си клиенти, затова нека всеки изявил желание да направи коледните си снимки при нас се съобрази с тази молба 🙂 Предвид гореспоменатото, молим родителите да избират най – подходящия часови диапазон за снимки, според настроението на своето дете!

 

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

МОЖЕМ ЛИ ДА СНИМАМЕ ПО – ДЪЛГО ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЯВЕНОТО ВРЕМЕ ? “ Времетраенето на фотосесията е според избрания пакет и брой снимки, които гоним. Графикът ни се изготвя на база вашите предварителни желания, затова е необходимо предварително да помислите каква точно фотосесия желаете, тъй като промяна на решението по време на снимките ще доведе до объркване на графика ни.”

КАК ПРОТИЧА СЕСИЯТА? – “ Снимките се правят в уречения ден и час, и непосредствено след заснемането, вие ще направите подбор на кадрите, които желаете да бъдат обработени.”

КАК СТАВА ЗАПИСВАНЕТО? “Записването става единствено по телефон: 0886 861 863 “

В КОИ ДНИ И ЧАСОВЕ ЩЕ СЕ СНИМА? “Снимките ще се провеждат през всички делнични дни и някои съботи. “

КОГА ЩЕ ПОЛУЧИМ СНИМКИТЕ СИ? “Срокът за изработка и получаване на снимките е 10 работни дни . За клиенти извън Пловдив, снимките могат да бъдат изпратени с изпратени с куриер за Ваша сметка. “

ПОДХОДЯЩИ ЦВЕТОВЕ НА ДРЕХИТЕ: За фотосесиите са препоръчителни по – пастелни цветове или бяло, сиво, бежаво.

МОЖЕМ ЛИ ДА ДОЙДЕМ С ПРИЯТЕЛИ ЗА ПОДКРЕПА? “На фотосесията присъстват само участниците в нея (Деца и Родители). Ако искате снимки с баби и дядовци споменете това в телефонния ни разговор и ще Ви дадем насоки, за да избегнем струпването на много хора през цялата сесия и разконцентрирването на детето.”

КАКВО ТРЯБВА ДА НОСИМ? “В телефонния ни разговор ще Ви дадем насоки какво да вземете с Вас.”

МОЖЕТЕ ЛИ ДА НИ ДАДЕТЕ И НЕОБРАБОТЕНИ КАДРИ? – “Необработени кадри не са предават! “

ТРЯБВА ЛИ ДА НОСИМ ЧИСТИ ОБУВКИ? – “Да, задължително е използването на чисти обувки по време на фотосесията.”

В КАКЪВ РАЗМЕР ЩЕ ПОЛУЧИМ СНИМКИТЕ СИ? “Всички снимки се предават в оригинален размер с висока резолюция.”

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ? “ Студито предлага различни видове албуми и фотокнижки, различни видове календари , коледни топки със снимка от фотосесията.

 

 

С уважение : Мария и Даниел Дакови