Сватбен фотограф

 

Щом сте тук, вие най-вероятно избирате сватбен фотограф за вашия красив сватбен ден. Притеснявате се дали ще изберете правилно, дали сватбените ви снимки ще са прекрасни или просто добри, разглеждате с нескрито вълнение портфолио след портфолио…

Ако пък не ви предстои сватбено тържество, може би искате да се насладите на красивите и различни снимки на Даков Студио.


Даков Студио – студио за сватбена фотография

Създатели на Даков Студио сме аз – Даниел Даков – професионален сватбен фотограф в Пловдив и съпругата ми – Мария Дакова – професионален детски фотограф.През 2015 година към екипа ни се присъедини и Румен Бадев.  Занимаваме се с фотография от далечната 2006 година и до днес не спираме да обожаваме професията си и да се вдъхновяваме от влюбените младоженци.

Фотографията ни дава всичко, което искаме – срещи с различни хора, възможност да бъдем креативни, много красиви емоции, пътуване до прекрасни места, градове и държави. Снимаме не само в Пловдив и София, но поемаме ангажименти в цялата страна, което ни дава възможност да правим най-различни кадри. Имаме зад гърба си няколко ангажимента и в Австрия, Испания, Гърция.

Сватбена фотография и още нещо

„Сватбената фотография е най-голямата ми страст! Не е случайно, че именно тя се превърна в моя професия.“ – Даниел Даков

Освен фотозаснемане на сватбения ден, предлагаме още две услуги, които са все по-често търсени от двойките – годежна (предсватбена) фотосесия и следсватбена фотосесия. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите желания.

 

Нашата фотографска техника

За да предоставим на клиентите си качествени сватбени снимки, ние работим с Canon Mark III  + различни светлосилни обективи от L-серията на Canon.

Каквато и да е причината, довела ви в уебсайта на Даков Студио, за нас ще е удоволствие да ви бъдем полезени с професионализъм, идеи и… прекрасни сватбени снимки.