Сватбена фотография

Принцът и принцесата се оженили и заживели щастливо… Така свършват приказките. Така започват семействата, чиято история разкаваме с нашата сватбена фотография…

Радвамe се, че можем да бъдем част от красивото начало на новото ви семейство с нашата сватбена фотография. Но още по-прекрасно е, че можем да запазим красивите, нежни и неповторими моменти на младоженците в сватбения ден… почти завинаги.
За да си сватбен фотограф не е достатъчно просто да имаш добър фотоапарат и визитки с твоето име.

Как се чувствате на своя специален сватбен ден? Великолепно, нали. Тези невероятно вълнуващи мигове се помнят за цял живот, а емоциите ни владеят дълго след заветното „Да“.  За да запазим тези спомени живи обаче, нужно е те да бъдат съхранени на лента. Сватбената фотография може да увековечи най-тържествените ви моменти, като запази завинаги усмивките, вашите влюбени погледи, щастието на най-близките хора.
Разбира се, всичко зависи от човека зад обектива, от неговите умения и усет. Той е онзи вълшебник, който може да спре времето на първата брачна целувка или да улови почти невидимите за окото частици любов.

Подготовката за Сватбения ден преминава като цяло в  решаването на редица задачи, свързани с организирането на един необикновен празник. Не пропускайте обаче да се свържете със сватбен фотограф, това е от изключителна важност. Той е човекът, който ще разкаже после вашата  приказна история в снимки. Те дълго време ще си припомнят за най-голямото събитие – началото на вашия съвместен живот. Затова не правете компромис с избора на своя фотограф.

Даков Студио с удоволствие ще  ви помогне да запазите своите мигове чрез красиви сватбени снимки.

Преди да направи една снимка, фотографът я композира в съзнанието си. Тя трябва да бъде съвършен баланс на околна среда, фигури и суровата емоция на момента. Сватбената фотография не се случва от само себе си – тук са включени грижа и внимание към детайла, както и щипка магия, разбира се. Целта е вие да сте щастливи с вашия сватбен албум не просто в момента, а и след 10 или 20 години. Когато видим развълнувани от своите фотографии младоженци, тогава разбираме, че работата ни си е струвала.

Замисляли сте се, че сватбените фотографии са първият общ спомен на новото семейство. Затова те винаги се разглеждат с особено вълнение. Така и би трябвало да бъде, защото щастието не трябва да е мимолетно.

Сватбената фотография се нуждае от вдъхновение, идеи, креативност, смелост, нестандартно виждане, отговорност, организираност.

Сватбеният фотограф е професионалист, на когото младоженците залагат много. Той е техният шанс да имат прекрасни снимки на още по-прекрасните си сватбени моменти, запечатани за следващите поколения.

Ето, това е нашата философия за сватбените снимки. Ние я следваме в заснемането на всяка сватба. Разгледайте портфолиото на Даков Студио.

Всеки сватбен ден е уникален и неповторим, същото важи и за снимките, които го запазват във времето. Подходът на заснемане не може да бъде еднакъв и предварително синтезиран, моментите се редуват и всеки един има своя чар. Сватбеният фотограф просто улавя най-хубавите. И ги поднася на щастливите влюбени. А това значи толкова много.
Винаги сме приемали работата си сериозно, а резултатът може да видите тук. Приятно разглеждане!