Бебешка фотография

Да запазиш спомена за малкото човече, живяло 9 месеца под сърцето ти е нещо безценно. Толкова бързо отлита времето и тези моменти се забравят  толкова бързо.

Отговорността да заснема тези важни за Вас моменти е огромна. При нас вие ще се чувствате спокойни, докато детето Ви бъде позиционирано и заснето преди всичко безопасно и професионално, чувствайки се щастливо и удобно.

Студиото разполага с различни материи, дрешки за новородени и аксесоари подходящи за снимките.

В: Кой ще снима детето ми?

О: Аз, Мария Дакова, съм фотографът, специализирал в детската фотография и по – конкретно бебешката фотография. С десетки обучения на тема „New Born Photography“ имам нужния опит, за да Ви подаря нежни, красиви и професионални бебешки снимки.

Най – подходящия период за заснемане на Вашето новородено бебе е между 7-ми и 14-ти ден. Хубаво е когато „Големият ден – появата на Вашето съкровище“ наближи, да се свържете с мен, за да поговорим за евентуални дати за заснемане, вашите предпочитания и прочие.

Колкото по – голямо е бебето, толкова по – сложно става за позициониране и постигане на желаните резултати. Разбира се не е невъзможно и заснемането на по – големи бебенца на възраст между един и 3 месеца, единствено би имало ограничения в позиционирането на детенцето.

Ако желаете да запазите час за фотосесия на вашето детенце, не се колебайте да се свържете с мен чрез контактната форма по – долу или чрез телефонно обаждане!

Благодаря Ви за доверието!
Ваша Мария Дакова
тел.: 0886861863